• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spaanse schoenen Groothandel

Geen producten gevonden...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

Spaanse schoenen Groothandel

De groothandel van MixMamas verkoopt Spaanse schoenen met hakken.  Welke prinses wil nou níet op hakken lopen?  Heb jij een winkel en lijkt het je leuk de Spaanse schoenen van MixMamas te verkopen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden van een groothandelsaccount waarmee je lekker makkelijk online B2B je flamencoschoenen kunt inkopen.

PRINSESSEN-SCHOENEN GROOTHANDEL

De Spaanse schoenen van MixMamas zijn ideale schoenen voor prinsessen en bruidsmeisjes, kerst en communies.  Vooral de gouden en zilveren prinsessenschoenen van MixMamas zijn populair voor onder feestjurk en bruidsjurk.

HAKKENSCHOENEN GROOTHANDEL

Flamencoschoentjes worden ook wel hakkenschoenen of prinsessenschoenen genoemd. MixMamas gROOTHANDEL verkoopt deze Spaanse schoentjes B2B in goud en zilver maar natuurlijk ook de beroemde stippen schoenen. 

SPAANSE SCHOENEN UIT SPANJE

Soms zie je op internet goedkope Spaanse schoenen staan die verkocht worden als Spaanse schoenen en dan op de hak PRC Peoples Republic of China hebben staan.  Bij MixMamas zijn Spaanse schoenen ook echt Spaans.  Made in Malaga. Door A.Osuna, tus zapatos de Olé.  Wij kopen rechtstreeks in van de fabrikant.

OLÉ SCHOENEN

MixMamas Groothandel is sinds 2001 exclusief distributeur van de originele Spaanse flamencoschoenen van Olé tus Zapatos uit Malaga.  Olé liet speciaal voor MixMamas leuke rode schoenendoosjes maken met zowel de opdruk van Olé als het logo van MixMamas.  MixMamas en A. Osuna, de fabrikant, werken al meer dan 15 jaar succesvol samen.

 

Lees meer