• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gecoat tafellinnen Rond ∅ 150 cm

Leuke ronde tafelkleden ∅ 150 cm voor de zakelijke inkoper
Geen producten gevonden...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

Gecoat tafellinnen Rond ∅ 150 cm

Heb jij een winkel en lijkt het je leuk onze ronde tafelkleden ∅ 150 cm te verkopen in jouw winkel? Indien je aan onze inkoopdrempel kunt voldoen kun je een groothandelsaccount aanvragen en lekker makkelijk online gecoat tafellinnen inkopen.

Gecoat rond tafellaken van uitstekende kwaliteit 150 cm doorsnede voor de zakelijke inkoper. Het ronde afwasbare tafelkleed is afgezet met een bies in dezelfde kleur. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 2-voudig behandeld met een acryl coating waardoor het vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: ∅ 150 cm rond 
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Dubbele acryl coating
  • Machine wasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)

Grote hoeveelheden ronde tafelkleden inkopen B2B

Wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelkleden voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen. Bij MixMamas zijn rollen áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.  

Indien je regelmatig grote aantallen rollen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd. Ga ook deze leuke ronde tafelkleden ∅ 150 verkopen in jouw winkel!

Lees meer