• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fietstassen

Geen producten gevonden...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

Fietstassen

Fietstassen hip en van stevig zeil voor elke fiets. 

MixMamas verkoopt stevige fietstassen in vrolijke prints en kleuren, afgezet met een kantroesje,  Al deze fietstassen zijn gevoerd en voorzien van bevestigingsbandjes.

Fietstassen met de hip factor

De fietstassen van MixMamas zijn origineel en hip.  Een fietstas afzetten met een kantroesje, wie verzint zoiets?

Wij dus.

Fietstassen gemaakt van Mexicaans tafelzeil

De waterdichte fietstassen van Mexicaans tafezeil hebben een flap die is afgezet met een kantroesje.  Dat maakt de vrolijke fietstassen van MixMamas uniek.  Ze zijn lekker ruim, makkelijk te bevestigen en af te sluiten en de afsluitclips zijn verstelbaar zodat je de tas ook kunt sluiten als er iets te grote dingen in zitten en de flap maar tot halverwege komt.

Damesfietstassen kopen?

Zoek je een fietstas voor dames? Dan ben je hier het juiste adres. Wij verkopen vrolijke ruime trendy damesfietstassen die gemaakt en gevoerd zijn van stevig Mexicaans tafelzeil. Onze fietstassen zijn voorzien van handige in hoogte verstelbare sluitclips.  Hierdoor kun je, ook als je je fietstassen iets te vol vult, de flap vastzetten. 

  • Vrolijk & origineel
  • Waterdicht
  • Ruim
  • In hoogte verstelbaar sluitwerk

De Mixmamas fietstassen zijn van degelijk materiaal gemaakt: daar zal onderweg echt niets uitvallen of het regenwater doorheen komen! Want onze fietstassen zijn waterdicht en hebben een goede verstelbare sluiting. 

MixMamas fietstassen B2B kopen voor je bedrijf

Heb je een (fietsen)winkel en lijkt het je leuk de fietstassen van MixMamas te verkopen?  Informeer dan naar de voorwaarden.  [email protected]

 

Lees meer