• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

180cm

Merken
Kleur
Vorm
Dessin
Diameter, Doorsnede
Breedte
Rond Tafelkleed Gecoat - 180 cm - Stippen - Zwart
Als zakelijk inkoper kun je bij voldoende afname Rond Tafelkleed Gecoat - Ø 180 cm - Stippen - Zwar...
Rond Tafelkleed Gecoat - Ø 180 cm - Stippen beige-wit
Als zakelijk inkoper kun je bij voldoende afname Rond Tafelkleed Gecoat - Ø 180 cm - Stippen beige-...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

180cm

Onze collectie extra brede gecoate tafelkleden van 180cm  is geschikt voor tafels die ongeveer 140cm tot 150cm breed zijn.  Heb je een bredere tafel?  Dan zou je nog kunnen kiezen voor een hele korte overhang: als je tafel 160cm breed is dan hangt het tafelzeil er aan de lange kanten 10cm overheen. Heb je een tafel die 1m breed is?  Kijk dan bij onze collectie tafelkleden van 140cm breed.

Ronde en Rechthoekige gecoate tafelkleden

In deze categorie vind je ronde gecoate tafelkleden 180cm voor ronde tafels van 140cm maar ook kant-en-klaar afgewerkte afwasbare tafelkleden van 2m en 2,5m die geschikt zijn voor tafels van 140cm breed en respectievelijk 160cm en 210cm lang.

Stijlvolle Kant-en-klare afwasbare tafelkleden

Onze afwasbare tafelkleden niet alleen op maat geknipt maar ook keurig afgewerkt met een zoom. Dit geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlek-werend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Teflon (3 lagen)
  • Machine-wasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% waterafstotend
  • 100% vlek-werend, zelfs voor koffie vlekken!

Gecoat tafellinnen met een natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.


Breng sfeer in huis met een mooi gecoat tafelkleed

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen met een breedte van 180cm is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlek-werend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Gecoate tafelkleden B2B inkopen

Indien je een grote bestelling gecoate tafelkleden wilt plaatsen, mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelzeil voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen.

Bij MixMamas zijn rollen tafelzeil áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. 

Indien je regelmatig grote aantallen rollen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.

Lees meer