• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

B2B

MixMamas groothandel is opgericht in 2001.

Heb je een winkel en wil je de Mixmamas collectie te gaan verkopen? Ben je horeca ondernemer of organiseer je festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten etc.? 

Vraag dan vandaag naar de mogelijkheden van een groothandelsaccount en klik hier om een account aan te maken.

Als we vinden dat jouw winkel bij onze uitstraling past vinden we het leuk als je onze collectie gaat verkopen en zullen we je graag informeren over de B2B voorwaarden en de speciale inkoopprijzen voor winkeliers.

Zakelijk afwasbare tafelkleden inkopen bij MixMamas

Doordat wij al vanaf 2001 importeren kunnen wij je goed adviseren en een groot aanbod aan afwasbare tafelkleden aanbieden. Zowel op rol als op maat gemaakt.

Wij kunnen B2B plastic tafelkleden aanbieden voor een scherpe prijs aan bijvoorbeeld horeca-bedrijven, festivals, theaters, dance feesten, cateraars, festivals, food trucks, projecten, interieur evenementen etc.

Wil jij B2B tafelzeil inkopen voor je bedrijf?

Mail ons je bestelling en bedrijfsgegevens door zodat we je een passende offerte kunnen sturen.

Wij kopen rechtstreeks in van de fabriek en hebben jarenlange ervaring waardoor ons aanbod afwasbare tafelkleden groot is en betaalbaar.

B2B afwasbare tafelkleden in kopen bij MixMamas

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden om B2B tafelzeil of afwasbare tafekleden in te kopen bij MixMamas? Neem dan contact met ons op door op wholesale.mixmamas.com een account aan te vragen.  Het kan zijn dat we je als zakelijke wederverkoper of zakelijke klant een groothandelaccount aanbieden waarmee je met een persoonlijke login makkelijk online bij wholesale.mixmamas.com kunt bestelllen.  Het kan ook zijn dat we je een eenmalige gunstige offerte sturen.