• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

2 meter bij 160cm

Geen producten gevonden...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

2 meter bij 160cm

Gecoate kant-en-klare tafellakens van uitstekende kwaliteit 2m bij 160cm voor tafels van ongeveer 120cm bij 160cm. De afwasbare tafelkleden zijn niet alleen op maat geknipt maar ook keurig afgewerkt met een zoom. Ons geplastificeerd afwasbare katoen is 3-voudig behandeld met een teflon coating waardoor het 100% gegarandeerd vlekwerend is. Maar het mag ook op 30 graden worden gewassen.

  • Afmeting: 2m bij 1,60m
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Coating: Teflon (3 lagen)
  • Machinewasbaar: op 30 graden ( mogelijke krimp tot 4%)
  • 100% waterafstotend
  • 100% vlekwerend, zelfs voor koffie vlekken!

Hou bij het kopen van een tafelkleed rekening met de overhang

Bestel niet te snel een tafelkleed.  Veel mensen vergeten bij het bestellen van hun tafelkleed rekening te houden met de overhang.  Wat vind je mooi: dat het er lang overheen hangt of juist kort?  Een overhang van 20cm is nooit verkeerd, al kan het vervelend zijn dat het dan teveel op de armleuningen van je stoelleuningen valt: check dat even met een op maat gevouwen A4-tje. Pas als je -naast de maat van je tafelblad- de gewenste overhang weet, kun je gericht een tafelkleed bestellen.

  • Wil je een overhang van 20cm? Tel dan zowel bij de lengte als de breedte-maat van je tafel 40cm op!
  • Wil je een overhang van 15cm? Tel dan zowel bij de lengte als de breedte-maat van je tafel 30cm op!
  • Wil je een korte overhang van 10cm? Tel dan zowel bij de lengte als de breedte-maat van je tafel 20cm op!

 

Decoreer en bescherm je tafel met een mooi gecoat tafelkleed

Dit prachtige naturel ogende gecoat tafellinnen is ideaal om je tafel te beschermen en tegelijkertijd wat kleur in huis aan te brengen. Het materiaal is waterafstotend en vlek-werend dus gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

Gecoat tafellinnen met een natuurlijke uitstraling

Veel mensen verwarren gecoat tafellinnen met plastic tafelzeil maar gecoat tafellinnen heeft een veel natuurlijker uitstraling omdat de stofstructuur, het echte stofgevoel, grotendeels behouden blijft bij een teflon coating.

Gecoate tafelkleden B2B inkopen

Wil je meerdere gecoate tafelkleden bestellen? Mail ons dan zodat we je een passende aanbieding kunnen doen.

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelzeil voorzien? Dan is het voordelig om bij Mixmamas op rol te bestellen.

Bij MixMamas zijn rollen tafelzeil áltijd in de aanbieding en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. 

Indien je regelmatig grote aantallen rollen tafelzeil bestelt kunnen we ook een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd.

Lees meer