• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelzeil Groothandel

Tafelzeil Groothandel MixMamas verkoopt online B2B Mexicaans tafelzeil, Eco tafelzeil, Krijtzeil, Kantzeil & Kristalzeil op rol. (De prijzen worden zichtbaar na inlog).
Merken
Vorm
Kleur
Dessin
Breedte
Lengte
Tafelzeil Grote Ruit - Rol - 120 cm x 11 m - Rood
Tafelzeil Grote Ruit - Rol - 120 cm x 11 m - Rood verkopen? Wij kunnen het bij onze groothandel voor...
Tafelzeil Floral - Rol - 120 cm x 11 m - Mintgroen
Tafelzeil Floral - Rol - 120 cm x 11 m - Mintgroen verkopen? Wij kunnen het bij onze groothandel voo...
Tafelzeil Jaguar - Rol - 120 cm x 11 m - Bruin/Beige
Tafelzeil Jaguar - Rol - 120 cm x 11 m - Bruin/Beige verkopen? Wij kunnen het bij onze groothandel v...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

Tafelzeil Groothandel

MixMamas is een groothandel die tafelzeil importeert sinds 2001.  De tafelzeil groothandel van Mixmamas  verkoopt online B2B Mexicaans tafelzeil, Europees Eco tafelzeil met het Oekotex keurmerk, doorzichtig tafelzeil B2B, Kant Tafelzeil en Schoolbord Tafelzeil B2B.

Als je regelmatig Tafelzeil of Krijtzeil of ander zeil B2B wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount voor deze groothandel website van MixMamas. Met een MixMamas B2B account kun je altijd voor een speciale prijs makkelijk online tafelzeil inkopen.

  • De verzendkosten voor B2B orders zijn €15 per bestelling.
  • Het minimale orderbedrag voor een B2B bestelling is €150 ex BTW ex Verzendkosten
  • Wij leveren franco vanaf €450 ex BTW.

Tafelzeil inkopen met een groothandelsaccount?

Heb je een winkel en wil je de Mixmamas collectie te gaan verkopen? Ben je horeca ondernemer of organiseer je festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten etc.? 

Vraag dan vandaag naar de mogelijkheden van een groothandelsaccount en klik hier om een account aan te maken.

Als we vinden dat jouw winkel bij onze uitstraling past vinden we het leuk als je onze collectie gaat verkopen en zullen we je graag informeren over de B2B voorwaarden en de speciale inkoopprijzen voor winkeliers.

Wil jij B2B tafelzeil inkopen voor je bedrijf?

Mail ons je bestelling en bedrijfsgegevens dooor zodat we je een passende offerte kunnen sturen.

Wij kopen rechtstreeks in van de fabriek en hebben jarenlange ervaring waardoor ons aanbod afwasbare tafelkleden groot is en betaalbaar.

MEXICAANS TAFELZEIL GROOTHANDEL

Tafelzeil uit Mexico staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit.  Kitsch Kitchen was de eerste die in de jaren 90 van de vorige eeuw het Mexicaanse tafelzeil naar Nederland haalde en met succes.  De printjes van het Mexicaanse tafelzeil zijn veel vrolijker en frisser dan de doorgaans wat suffige prints van tafelzeil die tot dan toe op de markt waren.

MixMamas werkt uit milieu oogpunt maar met één plastic fabriek in Mexico samen.  Zij zijn nl. de enige fabriek die echt werk maakt van het terugdringen van schadelijke stoffen bij het produceren van het tafelzeil.

Mexicaans tafelzeil is niet alleen hip, en vrolijk en ijzersterk, het is ook nog eens heel erg hygiënisch.

Het Mexicaanse Tafelzeil dat wij als groothandel B2B verkopen zit op rollen van ongeveer 11 m en is 1,20 m breed.  Deze breedte maakt het Mexicaanse tafelzeil geschikt voor tafels die ongeveer 80 á 90 cm breed zijn.  

SCHOOLBORD TAFELZEIL GROOTHANDEL

Zwart Schoolbord tafelzeil of Krijtzeil is helemaal hot: het is niet alleen ideaal voor kinderen maar wordt steeds meer creatief ingezet omdat Hand Lettering zo'n trend is.  

Je kunt geen bar of restaurant voorbij lopen of er staan mooi gekalkte teksten op het raam of achter de bar. Je kunt daarvoor i.p.v echte schoolborden het MixMamas schoolbordzeil gebruiken. Bijvoorbeeld om de bar te bekleden of een kast of een poster te maken

Schoolbordzeil op rol online kopen bij de groothandel?  Informeer of je in aanmerking komt voor een MixMamas groothandel account.

DOORZICHTIG TAFELZEIL GROOTHANDEL

Doorzichtig tafelzeil is een bestseller omdat veel mensen hun tafel willen beschermen maar un mooie tafelblad willen kunnen blijven zien.  

Het transparante kristalzeil van MixMamas is een ideale oplossing om je tafel te beschermen en toch van je mooie tafel te genieten.

Wil je doorzichtig tafelzeil B2B kopen en ben je ingeschreven  bij een KvK? Informeer dan naar de B2B mogelijkheden van MixMamas.

FTALATEN-VRIJ TAFELZEIL GROOTHANDEL

Je hebt vast wel eens gehoord van ftalaten, de zogenaamde weekmakers die gebruikt worden bij de productie van tafelzeil.  Wil je dat niet verkopen?  Kijk dan bij onze ftalaten-vrije collectie Europees geproduceerde Oeko-tex tafelzeilen van 140cm breed. Deze Eco tafelzeilen verkopen wij op rollen van 20 meter.

WAARVAN IS MEXICAANS TAFELZEIL GEMAAKT?

MixMamas koopt haar Mexicaanse tafelzeil in bij de meest milieu-vriendelijke fabrikant van Mexico. Het tafelzeil bestaat voor 89,61% uit PVC, 6,76%Polyester, en 3,63% katoen. 

Het krijtzeil van MixMamas bestaat voor 92,31% uit PVC, 4,96%Polyester en 2,73% katoen.

Tafelzeil Groothandel MixMamas: lekker makkelijk en snel online tafelzeil inkopen voor je winkel of bedrijf.

Lees meer