• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalinformatie

Je kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor al onze online betalingen (met uitzondering van Afterpay) maken wij gebruik van van de gecertificeerde Nederlandse payment service provider Mollie. Mollie beschikt over een vergunning van de Nederlandse bank om als betaalinstelling op te treden.

Uitgebreide informatie over Mollie is te vinden op www.mollie.com

Betalingen worden altijd uitgevoerd met behulp van beveiligde protocollen herkenbaar aan een slotje in de adresregel van je internet browser.

Wij slaan zelf geen bankgegevens van je op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van onze payment provider Mollie opgeslagen.

MixMamas biedt verschillende betaalmethoden aan om elektronisch te betalen.

iDEAL

Met iDeal kun je eenvoudig betalen met je eigen bankpas. De betaling wordt direct uitgevoerd waardoor wij je order snel kunnen verwerken.

Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je gebruik maken van iDeal. |

Het betalen via iDeal doe je via de betalingsomgeving van de eigen bank en is dus veilig en vertrouwd.

iDEAL storing?

Is er sprake van een iDEAL storing of heb je geen kaart-reader bij de hand? Je kunt bij MixMamas ook betalen met Paypal. Hier heb je geen kaartreader voor nodig. Ook kun je kiezen voor bankoverschrijving of voor SOFORTBanking. SOFORTBanking kan als prima alternatief dienen als afrekenen via iDEAL niet mogelijk is bijvoorbeeld door een iDEAL storing.  Als je internetbankiert bij  ING, ABN Amro, SNS en Regio Bank kun je in geval van een iDEAL storing veilig via SOFORTBanking betalen. Als je bankiert bij de Rabobank helaas niet.

BanContact  (voorheen MisterCash)

Onze Belgische klanten die online bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank en beschikken over een digipass, kunnen via Bancontact (Mister Cash) eenvoudig online betalingen verrichten. Je geeft eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt aan het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en betaling.
Vervolgens kom je weer terug op onze website.  Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling direct kan worden verwerkt. 

SofortBanking (voorheen  Direct E-Banking )

Onze Duitse klanten kunnen vertrouwd en veilig met SofortBanking, (voorheen  Direct E-Banking) betalen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Wij maken gebruik van de SofortBanking koppeling van Mollie. SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen. Klanten van ING, ABN Amro, SNS en Regio Bank kunnen ook via SOFORTBanking betalen. Klanten van de Rabobank niet. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling direct kan worden verwerkt.

Bankoverschrijving

Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen dan is dit ook mogelijk. Je plaatst een bestelling en kiest voor bankoverschrijving. Hierna ontvang je een email van Mollie Payment Innovations met daarin de betaalgegevens die jij nodig hebt om de betaling meteen te kunnen uitvoeren.

Zodra de betaling is ontvangen wordt je bestelling verwerkt en verzonden.

PayPal

Makkelijk, snel en veilig online betalen kan ook met PayPal. Indien je een account heeft bij Paypal dan kun je de betaling in onze webshop via dit betaalsysteem verzorgen. Voor PayPal heb je geen kaartlezer nodig.

Het geld wordt automatisch van je Paypal account afgeboekt op het moment dat je de betaling doet.  Het gebruik van PayPal wordt voor ons door Mollie verzorgd.