• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kantzeil

Geen producten gevonden...
* Excl. btw Excl. Verzendkosten

Kantzeil

  • 100% waterdicht & Easy wipe
  • Afnemen met een natte doek
  • 135 cm breed
  • Patroon:  Kanten roosjes in vierkant
  • Materiaal:  Wit Vinyl
  • Afwerking toplaag: Dichte structuur, Reliëf voelbaar, Mat

Een wit kanten tafelzeil geeft je kamer metéen een gezellige sfeer.  Ook in de tuin geeft wit kantzeil een landelijke Mediterrane sfeer.  Bosje veldbloemen erop, flessen wijn erbij en je voelt je een god in Frankrijk!

Kantzeil op een antieke of brocante tafel

Het lijkt misschien een gek idee maar dit Kanten tafelzeil met roosjes staat heel erg mooi op antieke of brocante houten tafels!  Het leuke van dit kantzeil is dat het, hoewel waterdicht, op sommige stukjes een beetje transparant is waardoor je er nog een houtnerf van je tafel doorheen kunt zien (zie foto).

Dit Kantkleed voelt niet zo plastic-achtig en glimmend aan, het is redelijk mat en bijna niet te onderscheiden van coated katoen. Hoewel de structuur van het kant duidelijk voelbaar is aan de bovenzijde is het tóch helemaal waterdicht. 

Romantisch tafelzeil wit kant met roosjes 100% waterdicht

Het patroon van dit stijlvolle kantzeil is vierkanten met roosjes.  Dit Kant tafelzeil is gemaakt van vinyl en 100% waterdicht.  Geen kruimeltje valt er doorheen. Je kunt het ook combineren met een wit kleed eronder of juist een contrasterende kleur.  Als je naar de foto kijkt zul je zien dat het op sommige plaatsen opengewerkt lijkt. Daar zie je je tafelblad of evt contrasterend onderkleed mooi doorheen komen. Toch is het niet écht open, het kleed is gewoon helemaal waterdicht!

Rollen tafelzeil wit kant voor bedrijven / winkeliers / B2B

Dit Kant tafelzeil kun je een stuk voordeliger inkopen als je het op rol koopt, ook voor particulieren is het kopen van een rol kantzeil goedkoper dan per meter.  Wil je grotere aantallen rollen tafelzeil wit kant kopen voor je bedrijf, je winkel of een evenement/festival neem dan contact met ons op zodat we een passende offerte voor je kunnen maken.  

Wit kant op rol online kopen bij de groothandel

Als je regelmatig tafelzeil, kantzeil of krijtzeil wilt inkopen informeer dan of je in aanmerking komt voor een groothandelsaccount waarmee je altijd voor een speciale prijs makkelijk online tafelzeil kunt inkopen bij de groothandel van MixMamas.  Wij importeren nl. rechtstreeks van de fabriek, al vanaf 2001.

Lees meer